CUPA DE SCHI SPANDO 2021 – ski&bike resort Marisel

 

Aflata la a doua editie, Cupa de schi alpin SPANDO este un eveniment national adresat copiilor care doresc sa se distreze in aer liber, sa castige premii oferite de sponsorii nostri prin participarea la cursa care are menirea de a pune energia fiecaruia dintre noi, in miscare.

Cupa de schi alpin  SPANDO  se va desfasura pe parcursul a 2 zile, si va cuprinde 2 manse (cate o mansa pe zi), setate ca si proba de slalom urias pentru copii

Ziua 1 – mansa 1 de SU
Ziua 2 – mansa 2 de SU si premierea castigatorilor si participantilor

Formatul de desfasurare a concursului pe 2 zile o propunem in mod special pentru a oferi posibilitatea de participare a copiilor schiori si a familiilor acestora la eveniment.

Evenimentul este organizat de A.C.S.SPANDO Romania este sustinut de DICO si TIGANAS, AAM Outdoor Advertising, Cabana Motilor, Pensiunea Popasul Iancului, Skiriders, Decathlon Cluj,  avand ca si parteneri Ski&Bike Resort Marisel si PlantExtract.

Cupa de schi alpin SPANDO este incununarea unui lung sir de proiecte pe care Asociatia SPANDO le-a organizat de-a lungul ultimului deceniu de activitate in sfera miscarii outdoor de vara si de iarna, in general, si in sfera schiului alpin in mod particular.

VA ASTEPTAM IN WEEK-END-UL 06-07 MARTIE 2021, La Marisel, zona de basm si greu incarcata de traditie romaneasca, pe Partiile Marisel la concurs, miscare, distractie si jocuri de iarna.

Va asteptam ca impreuna sa ne folosim energia pentru o viata mai buna!