2017: Un an plin de rezultate la SPANDO

De la an la an trofeele adunate de sportivii SPANDO RACING TEAM se inmultesc, dovada ca toti am inteles cateva lucruri esentiale pentru obtinerea rezultatelor:

  1. Volumul de pregatire pe zapada ESTE ESENTIAL. Acesta a crescut prin participarea la cantonamentele de toamna si de primavara si vara de la baza de pregatire SPANDO din Mallnitz de pe ghetarul Moltaller
  2. Participarea la pregatirea fizica specifica de vara si de toamna ESTE BAZA CALITATII INSUSIRII TEHNICII ulterior la schi. Tot mai multi parinti si copii au constientizat ca o tehnica se poate insusi rapid si corect atunci cand exista parametri ridicati ai suportului fizic al copiilor schiori. Acesta se mentine prin antrenamente fizice pentru dezvoltarea calitatilor motrice de baza si a deprinderilor motrice specifice schiului alpin (viteza, anduranta, forta, echilibru dinamic, detenta, elasticitatemusculara si articulara, capacitate de efort etc.)
  3. PLANIFICAREA din timp a participarii la proiecte precum si planificarea din timp a bugetului alocat pregatirii (anual): orice actiune planificata din timp este mai ieftina. Ne bucuram ca acest lucru a fost inteles de majoritatea membrilor clubului nostru si astfel s-a putut mari volumul de participari la proiectele de pregatire (cu rezultat-cresterea performantelor schiorilor) cu acelasi buget ca si anii anteriori sau s-a micsorat aportul financiar pe acelasi volum de participari la aceleasi proiecte.
  4. Participarile la concursuri trebuie privite in primul rand ca niste AUTOEVALUARI ale performantelor personale. In perioada competitionala VITEZA DE REACTIE SI DE RASPUNS este ESENTIALA in cadrul echipei (atunci cand deciziile de organizare ne dau un timp scurt de reatie datorita aparitiei calendarului competitional cu intarziere sau a anumitor concursuri OPEN unde organizatorii desi doresc numar mare de participanti nu dau randament la promovarea evenimentului sau timpul nefavorabil schimba tabloul competitional in ultimul moment ). Sezonul 2017 a fost cel mai bun exemplu ca informatia, reactia la informatii si strategia de organizare a echipei pentru participare la competitii a functionat. Am participat la concursuri la Sibiu, pe valea Prahovei, in Maramures, Cluj si in Harghita. Am strabatut tara, am avut program, am cules roadele muncii de peste an.

FELICITARI COPIILOR SPORTIVI SCHIORI, PARINTILOR si ANTRENORILOR implicati in tot acest demers. Le uram si pentru 2018 sa aiba aceeasi dorinta de progres, de perfectionare si sa dea dovada de aceeasi incelepciune in luarea deciziilor ca si pana acum.

Paul Curte

Head Coach SPANDO RACING TEAM ROMANIA

Pana acum avem rezultate bune si foarte bune dar intotdeauna este loc de mai mult si de mai bine. De acum incolo vom deveni mai buni impreuna !!!

Pentru sponsori avem alocate spatii publicitare pe:

  • partiile unde se desfasoara competitiile organizate de colaboratorii nostri sau de noi, la festivitatea de premiere si in media, unde concursurile vor fi promovate pe parcursul intregului sezon.
  • Pe echipamentul specific OFICIAL de concurs purtat de sportivii SPANDO RACING TEAM la toate competitiile la care participa in decursul desfasurarii perioadei sponsorizate.

Sponsori sunt si aceia care:

  • contribuie la finantarea si echiparea optima a sportivilor din SPANDO RACING TEAM;
  • contribuie la achizitionarea materialelor specifice pentru sustinerea antrenamentelor si a pregatirii copiilor conform standardelor competitiilor si standardelor de siguranta;
  • Contribuie cu obiecte adecvate pentru premii, sau cei care preiau o parte din costurile organizarii si le platesc furnizorilor de servicii si produse.
In functie de suma alocata, sponsorii au posibilitatea de a prelua costurile de pregatire a GOLDEN RACING TEAM pentru un sezon intreg sau pentru mai multe sezoane de pregatire si competitionale, echipa preluand numele sponsorului beneficiind si de promovare in aceasta directie.